Schuldwisser

Te veel studenten hebben schulden. Een groot deel van de studenten, die schulden hebben, is van mening dat ze een financieel probleem hebben. Ronald Etman, was één van die studenten. Maar hij liet het er niet bij zitten en ontwikkelde de Schuldwisser app.

App Schuldwisser

Ronald: “Ik hoorde dat veel meer jongeren met schulden kampen. Toen heb ik het concept bedacht voor wat de app Schuldwisser is geworden. Met deze app op je telefoon heb je het overzicht van je inkomsten en uitgaven steeds bij je”. De app is afgestemd op studenten en geeft overzicht van wat je maandelijks overhoudt en hoe lang het gaat duren om diverse schulden af te lossen. Ook bevat de app concrete adviezen, tips en informatie. “Je voert in wat er aan geld binnen komt, wat je (vaste) lasten zijn en wat je aan schulden betaalt. En, als je zorgt dat de groene lijn in de grafiek boven aan blijft, zit je goed. Maar, ook als je geen schulden hebt kan de app je helpen om overzicht te houden op je financiën. Zo kun je misschien ook schulden voorkomen”.

Geschiedenis

Omdat Ronald een aantal jaren geleden diep in de schulden raakte is hij op het idee gekomen om de app te maken. De oorzaak was het niet verstandig omgaan met geld. Hij was jong, roekeloos en had gebrek aan kennis en daarnaast totaal geen overzicht over zijn financiën.Na vele aanmaningen, die steeds verhoogd werden en verschillende deurwaarders aan de deur, moest hij een besluit nemen om zijn financiën op orde te krijgen. Hij besloot om elke schuld tot aan de laatste cent netjes terug te betalen.Schuldwisser is een simpele applicatie met daarin het systeem dat hij zelf heeft toegepast om controle over zijn financiën te krijgen. Door te zien wat er tijdens het aflossingsproces gebeurde, leerde hij wat zijn mogelijkheden waren en wat de belangrijkste competenties zijn voor het aflossen van schulden.Ronald zag ook dat hij zelf de regie had over wat hij aan zijn schuldeisers afloste.
Hierdoor kon hij geld aan de kant zetten voor een groter doel. Een van zijn hoofdoelen voor de app was een manier te bedenken hoe hij met zijn kennis andere mensen zou kunnen helpen.De app zal gebruikers verbluffende resultaten laten zien over de inkomsten en het uitgavenpatroon.

De app Schuldwisser heeft Ronald in het begin alleen laten ontwikkelen voor ANDROID. Sinds april van 2017 is de app ook beschikbaar voor IOS.Wil jij ook controle over jou financiën?
De app Schuldwisser kan jou daarbij helpen!

Deel onze post!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on reddit

Ronald Etman, bedenker app Schuldwisser

admin

admin

Leave a Reply

Recente Video's