Rapper Nas heeft in meer dan 100 bedrijven, waaronder veel van de apps die je op je startscherm van je smartphone vindt, geïnvesteerd.

Nasir Jones, beter bekend als Nas, is een van de bekendste rappers ooit. In de afgelopen jaren investeerde Nas buiten de muziekindustrie en bouwde hij een reputatie als tech-investeerder op. Hij investeerde als stichtend partner van ‘Queensbridge Venture Partners’ in veel bedrijven en blijft deze activiteit voortzetten.

Nas raakte geïnteresseerd in start-ups toen hij op school kennismaakte met het begrip ‘investeren’ . Na zijn succes in de muziekindustrie, wilde hij ook investeren in andere branches. Hij heeft zich daarvoor omringt met, in zijn ogen, de slimste mensen op aarde.

Nas ‘Investments

Anthony Saleh, Nas zijn manager en partner bij Queensbridge, vertelde CNBC dat het bedrijf vanaf $ 100.000 tot $ 500.000 in start-ups investeert . Veel bedrijven pitchen maandelijks bij Queensbridge Ventures, maar ze investeren in minder dan drie van hen. Verschillende bedrijven waarin Nas heeft geïnvesteerd zijn succesvol geweest. Hier zijn enkele van de meest opmerkelijke in willekeurige volgorde:

  • Dropbox
  • Lyft
  • General Assembly
  • Tilt
  • Robinhood
  • Casper
  • Genius

Het is een complexe sector waar miljarden in omgaan. De meeste start-ups eindigen even snel als ze gekomen zijn. Nas geeft aan dat hij graag investeert in mensen die hem inspireren en hem prikkelen tot nadenken of dingen vanuit een verrassende invalshoek bekijken. Eén van de laatste investeringen van Queensbridge is LANDR, een start-up die big data en kunstmatige intelligentie gebruikt om muziek te produceren. Nas geeft aan dat het niet gemakkelijk is om de projecten te vinden die ​​rendement genereren. Je moet niet alleen je geld, maar ook je tijd en energie via onderzoek investeren in de bedrijven die het mogelijk goed gaan doen. Ondanks de recente daling in de markt is het een lucratieve tijd voor een ​​technologie investeerder, aldus Nas.

NEW DUTCH NET (december 2016)

Deel onze post!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on reddit

Rapper Nas is technologie-investeerder

admin

admin

Leave a Reply

Recente Video's