Master P heeft zich met verschillende industrieën bezig gehouden tijdens zijn carrière, maar hij is nog niet klaar met het verkennen van andere mogelijkheden. Hij kondigde onlangs zijn nieuwste project in technologie aan; een video spel genaamd ‘Get Money’.

Get Money is ontworpen naar Rockstar’s megahit spel ‘Grand Theft Auto’ en wordt beschouwd als het eerste technologie game van een Afro-Amerikaans bedrijf  beschikbaar voor de topconsoles.

Master P besteed veel tijd aan dit project. Hij werkt sinds zes jaar samen met een team van Koreaanse ontwikkelaars aan het video spel, maar is vooralsnog van plan het video spel genaamd ‘Get Money’ pas in 2018 op de markt te brengen.

” Waarom profiteren we niet van deze miljarden-industrie die is gecreëerd vanuit onze manier van leven” vroeg Master P (Percy Miller) via het persbericht. ” We moeten onze ondernemersgeest richten naar de technologie. Het is de nieuwe manier om muziek te verkopen”.

‘Get Money’ vindt plaats in New Orleans, waar gamers de mogelijkheid hebben om te spelen als schurk, prostitué, politie, baas, of entertainer. Het is een survival of the fittest thema, waarbij degene die het spel goed speelt direct het meeste geld te verdient. Percy Miller zegt dat dit ‘s werelds meest gevaarlijke video game is. “Als je de juiste keuzes maakt, zal je het geld krijgen. Maar als je de verkeerde keuzes te maken het is dood, gevangenis of vernietiging, net als in de echte wereld.

Get Money zal beschikbaar zijn voor Playstation, Xbox, PC en mobiele apps zijn.

Vertaald van S. Calandro The Boombox.com 15-10-2016

Deel onze post!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on reddit

Master P maakt nieuwe video game ‘Get Money’

admin

admin

Leave a Reply

Recente Video's