Wie zijn wij?

Wie zijn wij: NEW DUTCH NET (NDN)

De vereniging heeft ten doel:

Het positief etaleren van ‘Nieuwe Nederlanders’ op alle gebieden van menselijke activiteit.

De vereniging tracht haar doelen te bereiken door:

Het maken en creëren van diverse programma’s met, over, voor en door Nieuwe Nederlanders die via social media, radio en of tv getoond worden aan het publiek, teneinde de verbinding met de Nederlandse samenleving te versterken door een positief eigen beeld van de `nieuwe’ Nederlander te etaleren.

NDN wil de economische, sociale, educatieve, gezondheid en geestelijke emancipatie van ‘nieuwe’ Nederlanders via een breed platform beschikbaar stellen aan het publiek. Het is een vereniging waar ‘nieuwe’ Nederlanders die vooral inspirerend zijn, via media positief worden neergezet, teneinde de kracht te tonen en anderen te enthousiasmeren.

Identificatie met voorbeeldfiguren kunnen jongeren en ouderen binnen en buiten de doelgroep extra inspireren. Het positief etaleren wakkert identificatie, inspiratie, motivatie, zelfvertrouwen, concrete actie en toekomstperspectief aan. Hieruit ontstaat kracht en uiteindelijk resulteert dit in concrete actie op alle gebieden van menselijke activiteit. Dit levert op korte en lange termijn een positieve bijdrage aan de Nederlandse samenleving op. De samenleving als geheel heeft voordeel bij een positief zelfbeeld, een grote mate van eigenwaarde en welzijn van de doelgroep.

EEN ANDER BEELD

Met de slogan ‘EEN ANDER BEELD’ wil vereniging NDN weergeven dat de doelgroep via dit medium, aan mensen binnen en buiten de doelgroep, een positief beeld van zichzelf etaleert. NDN wil door middel van het verwezenlijken van ‘EEN ANDER BEELD’ de doelgroep opbouwend representeren en de verbinding met de Nederlandse samenleving versterken.

Omroep vereniging New Dutch Net heeft geen binding met enige politiek partij. New Dutch Net zal met haar programma’s niet shockeren, beledigen, haat zaaien of opruien, maar vooral optimistisch, educatief en bevlogen zijn. Wij zijn onafhankelijk en de vereniging is opgericht door mensen uit de doelgroep. Onze kracht is dat we de doelgroep positief willen etaleren en de validatie uit de doelgroep en positief geïnteresseerden komt.

Logo New Dutch Net (NDN)

De televisie in het logo staat voor net van network. De wereldbol staat voor een groot bereik, omdat ‘nieuwe’ Nederlanders culturele en of etnische connecties hebben met diverse gebieden uit de wereld. De kleur rood (NET) staat voor een net/platform met energie, kracht, vastberadenheid, passie en liefde. Wit op de achtergrond betekend een nieuw begin van het zelf op onze eigen manier neerzetten van onze achterban. Zwart staat voor krachtige elegante prestigieuze programma’s of content met positief gezag, waarbij de diepte in wordt gegaan. Dit alles op een positieve creatieve manier.