Charlotte, NC – Ebonomy, Inc. richt zijn pijlen op veranderen van het WEB met zijn nieuwe Afrocentrische website www.ebonomy.com. Het tech start-up bedrijf kreeg onlangs een $ 100.000 investering van JHP Industrial Supply Company, Inc., dat een Afro Amerikaanse groothandel en distributeur is in sanitair, verwarming en industriële industrie.

“Ik begrijp het belang van een bedrijf als Ebonomy, Inc, als directeur van een Afro-Amerikaans bedrijf. Deze website kan mogelijk positieve invloed hebben op de gehele Afro-Amerikaanse cultuur ‘, zegt Emanuel B. Henderson III, directeur van JHP Industrial Supply Company. “Als rond kijkt en je ziet de negatieve gevolgen van armoede in veel zwarte gemeenschappen, is het zinvol om samen te werken met een bedrijf waarbij het vooral gaat over  economische groei in de Afro-Amerikaanse gemeenschap.”

De nieuwe website is voorzien van een niche zoekmachine om bedrijven van zwarte ondernemers, alsmede diverse toepassingen, te bevorderen en zwarte ondernemers en consumenten te verbinden. De website helpt duizenden Afro-Amerikaanse bedrijven hun inkomsten te vergroten  door middel van mogelijkheden om te adverteren. Gebruikers zijn in staat om inkomsten te genereren door middel van het filiaal-programma van de website.

Website-eigenaren kunnen commissie verdienen door middel van Ebonomy’s pay-per-click-uitgevers programma. Gebruikers hebben een snelle en eenvoudige manier om toegang te krijgen tot Afro-Amerikaanse bedrijven en inhoud door middel van een trefwoord te zoeken op de website.

“Ebonomy.com is een manier om informatie en content die groei zal bevorderen binnen de zwarte gemeenschap te verspreiden. Het is tijd voor Afro-Amerikaanse bedrijven in handen van een tech platform dat hen tegemoetkomt”, zegt Jeffrey Allen Jr., CEO van Ebonomy, Inc. “Het is tijd om de kloof tussen Afro-Amerikaanse bedrijven en consumenten die hen willen steunen te overbruggen”.

Ondernemers worden uitgenodigd om zich in te schrijven op www.ebonomy.com voor $ 100 aan gratis reclame voor een beperkte tijd. Voor meer informatie over Ebonomy, Inc. en de laatste updates van Facebook (www.Facebook.com/ebonomy), Twitter (@ebonomy), en Instagram (@ebonomyweb) te ontvangen, worden geïnteresseerden uitgenodigd deze kanalen te volgen.

Over Ebonomy, Inc .:
Ebonomy, Inc is een technologische startup bedrijf opgericht door de broers Clayton en Jeffrey Allen, Jr. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Charlotte, NC. en zal binnenkort een tweede kantoor te openen in Atlanta, GA. De missie van Ebonomy, Inc is een collectieve visie op black economic empowerment, groei en culturele waardering te bevorderen door middel van een technologisch platform waarvan het primaire doel is om Afrocentric inhoud, nieuws, evenementen, en ideeën te verspreiden.

Ebonomy, Inc. etaleert Afro-Amerikaanse bedrijven, biedt netwerk gereedschappen voor de leden van de zwarte gemeenschap, en biedt een eenvoudige en georganiseerde manier om toegang te krijgen en te zoeken naar informatie die relevant is voor de doelgroep.

Bron: www.blacknews.com (juli 2016)

Deel onze post!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on reddit

Tech bedrijf Ebonomy Inc. krijgt investing

admin

admin

Leave a Reply

Recente Video's