Twee Hip-Hop-veteranen, Ice Cube en LL Cool J, bundelen hun krachten voor een zakelijke onderneming. Ze werken samen met een groep beleggers die op 22 regionale sportkanalen willen bieden, waarvan het YES-netwerk deel uitmaakt, rapporteerde TMZ. De deal voor de 22 stations zal naar verluidt ergens tussen de $ 15 en $ 25 miljard bedragen.

Het ministerie van Justitie dwingt Disney om de 22 kanalen te verkopen. Disney is al een meerderheidsaandeelhouder van ESPN en het aansturen van 22 andere sportzenders zou teveel controle op sport-tv geven. Disney kreeg de 22 stations als onderdeel van de overname van 21st Century Fox ter waarde van $ 71 miljard,” meldt TMZ. 

De kanalen in het pakket omvatten onder andere Fox Sports San Diego, Fox Sports Arizona, Fox Sports Detroit en Fox Sports Southwest. En er is het YES-netwerk, dat Yankees-spellen uitzendt. Volgens de Wall Street Journal wordt aangenomen dat dit ene kanaal tussen de $ 5 en $ 6 miljard waard is.

Andere partners in de deal met LL Cool J en Ice Cube zijn onder andere de miljardair Alex en ‘ Ani sieraden’ oprichter, Carolyn Rafaelian. LL Cool J, Ice Cube en hun zakelijke partners zijn niet de enige bieders voor de verzameling sport-tv-kanalen. 

Ice Cube bevestigde het nieuws van zijn plannen om te bieden op een sport-tv-netwerk en vertelde TMZ: “Het is tijd voor de wereld om sport en cultuur op een nieuwe manier te presenteren.”

Zowel LL Cool J als Ice Cube zijn al lang bezig met ondernemen buiten de muziek. LL Cool J, die het entertainment-, media- en sportprogramma aan de Harvard Business School in 2017 voltooide, een kledinglijn had en vier boeken schreef (“I Make My Own Rules”, het kinderboek “And The Winner Is …, “fitnessboek” The Platinum Workout, “en” LL Cool J (Hip-Hop Stars). “

Ice Cube heeft niet alleen een succesvol filmproductiebedrijf, Cube Vision, maar ook een kledinglijn en een basketbalcompetitie: BIG3, een 3-op-3-professionele basketballcompetitie. Ice Cube’s Big3 is een professionele 3-op-3 professionele basketbalcompetitie van acht teams. De competitie had aanvankelijke wedstrijden in juni 2017 en debuteerde op Fox Sports, waarmee bijna 400.000 kijkers werden aangetrokken. Fox Sports vernieuwde en breidde zijn tv-contract met de competitie twee maanden later uit.

Redactie NDN

Deel onze post!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on reddit

Ice Cube en LL Cool J maken Boss Moves

admin

admin

Leave a Reply

Recente Video's