Georgiefa Boomdijk, ook wel bekend als Giefa Sparkle is een opkomend superster geboren op 3 July 1999 in de wereldberoemde stad Amsterdam. Al heel vroeg wist Georgiefa wat ze wou doen, ze was gek op zingen en dansen. Ze groeide op in een muzikale familie Haar vader speelde in een Surinaamse kaseko band en Georgiefa ging vaak mee naar optredens. Hierdoor was Giefa geïnspireerd om meer te doen met muziek en zich te focussen op haar eigen carrière in de muziekindustrie.

Haar eerste grote avontuur met de industrie was toen ze meedeed aan de welbekende tv show The Voice Kids waar zij het schopte tot aan de halve finale. Giefa was toen pas 14 jaar oud! Daarna was Giefa heel erg opzoek naar haar eigen sound en werd ze geïnspireerd door o.a. SZA, Sophia George, en vele anderen.

In 2016 heeft Georgiefa de singles Roundaway, Vibe Killer en How We Do (Valentines Day Edition) gereleaset. Op 9 juli 2017 kwam de film SING SONG uit in alle Nederlandse bioscopen waarin Georgiefa de hoofdrol heeft als de 16-jarige Jasmin die meedoet aan een talentenshow in Suriname en daarnaast opzoek gaat naar haar roots. Giefa’s grootste optreden was juli 2017 op het Kwaku Summer Festival waar zij met live band een spetterend optreden gaf. Oktober 2017 deed Giefa ook mee aan FunX Talent: Female Edition. Waar zij na een periode van 6 weken door juryleden Lady Bee en Tabitha als winnares uit de kast kwam. Giefa is op dit moment druk bezig in de studio om nieuwe nummers te releasen.

©2017 Giefa Sparkle All rights reserved.

Deel onze post!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on reddit

Zangeres en Actrice Giefa Sparkle

admin

admin

Leave a Reply

Recente Video's